Prepuštanje

Praksom, koja uopšte nije laka, ni prijatna, se postiže protočnost ega. Učitelj stavlja učenika u vrlo neprijatne situacije, iz kojih učenik izlazi kao promenjen čovek. Suočavanje sa svojom tamnom stranom, sa svim mehanizmima zaštite uma je vrlo neprijatno. Vi ste se identifikovali sto posto sa ulogom koju igrate non stop, ubeđeni da ste to vi. I ne samo da ste to vi, nego da više i ne možete da se promenite. Postali ste, na taj način, žrtva zabluda, okolnosti, sudbine i već ste izgubili bitku za život. Jedini način da se postigne realna promena je prepuštanje. Sve ostalo je samozavaravanje i gubljenje dragocenog vremena. Prepustiti se znaci verovati uprkos svemu. Svaki učenik je na početku, bez obzira na nivo obrazovanja i količinu pročitanog duhovnog materijala, potpuno slep, slab i još nije ni rođen u odnosu na kosmos. Zbog toga je jedino moćno sredstvo koje učenik ima vera. Ako je vera jaka koliko i želja za promenom, za rođenjem, za izlaskom iz neodgovarajućeg životnog toka, prepuštanje se postiže brzo, uprkos trabunjanju uma i otporima zaštitnog mehanizma, ega.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Plamen Izobilja
Average rating:  
 12 reviews
 by Anonymous

Za tebe sam saznala preko moje najbolje drugarice Olje.Primetila sam da je zadovoljnija,nasmejanija,rasterecena..
Jednom recju okruzena tolikom pozitivnom energijom da je pocela stvari da gleda drugim ocima.Postala je jaca.Tada sam shvatila da zelim i ja da radim na sebi,zelim zadovoljstvo,sigurnost i prvenstveno zdravlje.Evo radimo vec neko vreme osecam se sjajno,i radujem se svakon nasem novom vidjaju jer otkrivam novu sebe.Konacno znam da mogu da se promenim...hvala ti Tamara od srca♡♥♡

 by Jovana

Wooow!!! Prosto ne znam odakle da krenem. Evo već 7 meseci kako radim sa Tamarom takav fantastičan preokret u mom životu! Poslovno, privatno samo teče. Takvu volju za životom, adrenalinom, ljubavi sam dobila u venu 😉 da letim i pevam. Nisam više ista Jovana. Sklonila sam loše ljude, a neke sam jos više zavolela. Gledam razliku onoga što sam napisala na početku i ovog sad. Ogroman pomak, a biće ga još jer sam željna rada na sebi. Tamara ovo je neprocenjivo iskustvo, ja se budim nasmejana i hoću još i još....život teče kroz mene...ovo je sjajno. Radujem se svakom našem susretu. Puno te volim. Hvala ti što si mi pokazala šta sve mogu i što si sklonila tmurne oblake, ja sad vidim dugu.
JEDNOM REČJU OVO JE ŽIVOT!!!

 by Ksenija

Ko primeti ovaj put i zakorači na njega stvarno je imao srece. Izlečenje i oslobodjenje to je moje iskustvo. Da je lako nije, da je delotvorno jeste. Sve, bas sve oko mene se promenilo i sama ja, što je najbitnije... nema vise tegoba, depresije, anksioznosti, agresije, besa, nezadovoljstva....moj zivot je izlečen od prljavštine. Nema više loših dogadjaja, ljudi i situacija. Moj život je izlečen, lici na ono što treba da bude, na ono što od njega očekujem....postao je lagodan, jednostavan, pun poleta....baš onakav kakav treba da bude. Ja sam iskoristila priliku da se sve promeni i prolepša i šteta je da ako već vidis put ne iskoristis svoju šansu.

 by Olja

Posle godinu dana rada mogu slobodno da kazem da pocinjem da zivim novi zivot....stvari se oko mene nisu promenile ali se promenio moj pogled na njih i sto je najbitnije upoznala sam samu sebe i pocela da uzivam u tome....
Olja

 by Ana

Oduvek sam verovala u energiju koja je u nama i oko nas, ali nisam imala predstavu koliko je bitan rad na sebi i koliko zivot moze da se promeni dok nisam upoznala Tamaru. Promene se desavaju odmah, primetno na bolje. Svaki nov susret donese mi korisna saznanja, produbljuje moju snagu, menja mi dan, nedelju, mesec.
Dobila sam potpuno nov pogled na sebe, ljude, situacije...zivot.
Neizmerno hvala!
Ana

 by Anonymous

Radim na sebi 12 godina i prošao sam razne škole i seminare. Rad sa Tamarom je vrlo pitak, suptilan, dubinski i daje instant vidljive rezultate. Svima bih toplo preporučio da dodju i prepuste se Tamarinom vodjstvu.
Seminar Goč 2015 mi se jako svideo. Bili smo vrlo lepo uklopljeni i sve je bilo vrlo harmonicno. Uplivali smo u ozbiljne dubine i zajedno pokrenuli mnoge suštinske procese. Neki rezultati ce se materijalizovati postepeno, a neki su bili vidljivi odmah, vec u nedelju uvece :). Tamara, hvala ti.

 
Igor

 by Anonymous

Stalno sam osecala i verovala da svi nosimo neku cudesnu energiju. Ali nisam mogla da je vidim. Ponekad sam samo osecala njeno prisustvo. A onda me je put doveo do Tamare. I shvatila sam brzo da nista nije onako kako nas nesvesni um zeli da vidimo. Zivot i sve oko nas je mnogo vise. A ja vise nisam u zabludi.
Hvala ti sto sada sanjam drugacije snove.

 
Jelena

 by Anonymous

Vesna mi je jako pomogla jer je uspela da me očisti od loših energija, raznih zakrčenja, posledica trauma iz detinjstva i svega što me je sputavalo da funkcionišem. Zahvaljujući njenim energijama, polako stajem na noge, idem svojim putem i uspevam da se izborim sa svojim strahovima. Njen rad je nešto izmedju psihijatra i medijuma. Osećam se pozitivnije i snažnije, zato sam dovela još nekoliko članova moje porodice, a preporučujem Vesnu svima!

 

Maja

 by Anonymous

Draga Tamara!
Dugo sam želela da Vam napišem utiske, ali nisam mogla da nađem reči dostojne Vas.
Prošla sam nekoliko ezoterijskih škola. Nigde se nisam zadržala. U ponudjenim učenjima nije bilo ničega što nisam znala ranije ili sa čim već nisam bila upoznata - sve je to zapravo bilo hrišćanstvo, ali se izdavalo kao sopstveno otkriće učitelja.
I evo, posle dugog puta, srela sam Vas.
Dali ste mi radost emancipacije od dogmi, sopstvenih zaveta, robstva obećanjima u koje sam se sama zarobila.
SLOBODA I RADOST ODNOSA SA SVETOM! To mi je najveći poklon od Vas. Kao i mogućnost da se krećem dalje i duhovno rastem.
Budite milostivi! I nek Vam je dug put među ljudima!
Margarita

 by Ana S

Iako kratko idem kod Tamare, promene su vidljive i meni i drugima. Rad sa Tamarom je jako zanimljiv i dublji od svake psihoanalize. Ovo je moj prvi susret sa duhovnošću i jako sam zadovoljna našim radom. Moja depresija je nestala i lakše se nosim sa svakodnevnim zadacima. Radujem se daljem radu i svom napretku.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»