zunanivu@gmail.com
+381 61 1983 165

O Duhovnom učitelju

Tamara Vesna se rodila kao Tamara Čučković, 1978. godine u Beogradu. Po obrazovanju je matematičar i teorijski – fizičar. Matematiku je završila u Beogradu, a postdiplomske studije teorijske fizike u Moskvi. Ime Vesna je duhovno ime koje je preuzela u čast slovenske boginje Vesne, simbola proleća, svetla, jasnoće, cvetanja i rađanja života. Proleće je kao simbol izobilja inspiracija i za duhovnu praksu, alternativne terapije i isceljenja koju obavlja, pod nazivom Plamen Izobilja.

Koncept Plamena Izobilja je u funkciji psiho-fizičkog oslobađanja, uz pomoć upliva novih energija na bioinformaciono polje u kojem obitavamo. Predstavlja individualni i grupni pristup putem razgovora, meditacije, psiho-fizičkih vežbi, seminara…

Glavna ideja je da kada bi ljudi bili u mogućnosti da kompletno ispune sve svoje energetske potrebe, mogli bi da se razviju do svog punog potencijala. Zbirke poezije, koje će biti izložene na sajtu, su sublimacija životnih i duhovnih iskustava, predstavljenih metaforično kroz umetnički izraz.